ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΟΛΙΕ

  • Σύγκριση Προϊόντων (0)

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Χειροποίητο Ασημένιο κολιέ 925 με ένα μεγάλο Μαργαριτάρι στο κέντρο της αλυσίδας και δύο μικρά επιχρυσωμένα στοιχεία στα πλαινάΈνα κομψό κόσμημα που θα φοράτε πρωί και βράδυ με κάθε σύνολοΤο Μαργαριτάρι είναι πρώτης ποιότητας από καλλιέργειες ΜαγιόρκαςΜέγεθος αλυσίδας 41cm..

30,00€ 22,00€

ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΜΑΤΑΚΙ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Κολιέ αλυσίδα Ματάκι σε Ροζ Επιχρυσωμένο Ατσάλι Ένα κομψό κόσμημα που θα φοράτε πρωί και βράδυ. Συνδυάστε το και με δικές σας αλυσίδες για το λαιμό για να δημιουργήσετε επίπεδα και να φωτίσετε κάθε σύνολο!Μέγεθος αλυσίδας με την προέκταση 43cm..

25,00€ 18,00€

ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΜΑΤΑΚΙ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Κολιέ με ματάκι σε ροζ επιχρυσωμένο ατσάλι Μήκος αλυσίδας με την προέκταση 43cm..

25,00€ 18,00€

ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΕΤΑΛΟ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Κολιέ αλυσίδα με Μαύρο Πέταλο σε Ροζ Επιχρυσωμένο Ατσάλι Ένα κομψό κόσμημα που θα φοράτε πρωί και βράδυ. Συνδυάστε το και με δικές σας αλυσίδες για το λαιμό για να δημιουργήσετε επίπεδα και να φωτίσετε κάθε σύνολο!Μέγεθος αλυσίδας με την προέκταση 43cm..

25,00€ 15,00€

ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΠΕΡΛΑ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Κολιέ αλυσίδα με Πέρλα σε Ροζ Επιχρυσωμένο ΑτσάλιΈνα κομψό κόσμημα που θα φοράτε πρωί και βράδυ. Συνδυάστε το και με δικές σας αλυσίδες για το λαιμό για να δημιουργήσετε επίπεδα και να φωτίσετε κάθε σύνολο!Μέγεθος αλυσίδας με την προέκταση 43cm..

25,00€ 15,00€

ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΠΕΡΛΑ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Κολιέ αλυσίδα με Πέρλα σε Ροζ Επιχρυσωμένο Ατσάλι Ένα κομψό κόσμημα που θα φοράτε πρωί και βράδυ. Συνδυάστε το και με δικές σας αλυσίδες για το λαιμό για να δημιουργήσετε επίπεδα και να φωτίσετε κάθε σύνολο!Μέγεθος αλυσίδας με την προέκταση 43cm..

25,00€ 18,00€

ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ ΚΟΛΙΕ LOVE

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Ασημένιο κολιέ 925 Επιχρυσωμένο με Μαύρα ζιργκόνΈνα κομψό κόσμημα που θα φοράτε πρωί και βράδυ με κάθε σύνολο αλλά και μια ιδανική πρόταση για να Δωρίσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπαΜέγεθος αλυσίδας 42cm..

35,00€ 10,00€

ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΟΝΥΧΑ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Χειροποίητο Ασημένιο κολιέ 925 Επιχρυσωμένο με Ημιπολύτιμη Μαύρη πέτρα ΌνυχαΈνα κομψό και Φινετσάτο κόσμημα με Ημιπολύτιμους λίθους που θα φοράτε πρωί και βράδυ. Συνδυάστε το και με δικές σας αλυσίδες για το λαιμό για να δημιουργήσετε επίπεδα!Μέγεθος αλυσίδας 41cm..

29,00€ 20,00€

ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ ΤΥΠΟΥ CHANEL

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Χειροποίητο μακρύ Κολιέ με πέρλες τύπου Chanel Αποτελείτε από μια σειρά με πέρλες και το σύμβολο της Chanel σε διάφορα μεγέθηΓια να απογειώσετε το στυλ σας φορέστε το διπλό τυλιγμένο επάνω στο λαιμό για να γεμίσετε το μπούστο σαςΈνα κλασικό κόσμημα για τις γυναίκες που ..

  35,00€

ΡΟΖ ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ ΚΟΛΙΕ LOVE

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Ασημένιο κολιέ 925 Ροζ επιχρυσωμένο με Κόκκινα ζιργκόνΈνα κομψό κόσμημα που θα φοράτε πρωί και βράδυ με κάθε σύνολο αλλά και μια ιδανική πρόταση για να Δωρίσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπαΜέγεθος αλυσίδας 42cm..

35,00€ 10,00€

ΡΟΖ ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Ασημένιο κολιέ 925 Ροζ επιχρυσωμένο με Ένα μικρό Μαργαριτάρι Μαγιόρκα και Ροζ επιχρυσωμένο λουλουδάκιΈνα κομψό κόσμημα που θα φοράτε πρωί και βράδυ με κάθε σύνολο αλλά και μια ιδανική πρόταση για να Δωρίσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπαΜέγεθος αλυσίδας 42cm..

29,00€ 22,00€

ΦΟ ΜΠΙΖΟΥ ΚΟΛΙΕ ΔΙΠΛΟ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Ένα μοντέρνο ασημί κολιέ με δύο αλυσίδες, μια κοντά στο λαιμό και μια πιο χαμηλά με λευκή πετρούλαΔημιουργήστε επίπεδα με τις αλυσίδες στο λαιμό και φορέστε τις πάνω από t-shirts και φούτερ!Το υλικό είναι faux bijoux nickel freeΜήκος με προσαρμογή 50cm..

  5,00€

ΦΟ ΜΠΙΖΟΥ ΚΟΛΙΕ ΚΑΡΔΙΑ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Μακρύ Κολιέ καρδιά σε ασημί απόχρωση το οποίο Ανοίγει για να βάλετε Φωτογραφίες ή το πολύτιμο φυλαχτό σας!Σε antique ρομαντικό στυλ για να συνδυάσετε με κάθε καθημερινό outfitΤο υλικό είναι faux bijouxΜήκος αλυσίδας με προσαρμογή 55cm..

  5,00€

ΦΟ ΜΠΙΖΟΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Κολιέ γυναικείο σε boho στυλ με 2 επιχρυσωμένες αλυσίδες και μαύρη Πέτρα στο τελείωμαΜπορείτε να το συνδυάσετε και με πιο μακρυά κολιέ ιδίου στυλ ώστε να δημιουργήσετε layersΤο υλικό είναι faux bijouxΜήκος αλυσίδας με προσαρμογή 50cm..

  5,00€

ΦΟ ΜΠΙΖΟΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΜΠΛΕ ΠΕΤΡΑ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Κολιέ γυναικείο σε boho στυλ με 2 επιχρυσωμένες αλυσίδες και Μπλε Πέτρα στο τελείωμαΜπορείτε να το συνδυάσετε και με πιο μακρυά κολιέ ιδίου στυλ ώστε να δημιουργήσετε layersΤο υλικό είναι faux bijouxΜήκος αλυσίδας με προσαρμογή 50cm..

  5,00€

ΦΟ ΜΠΙΖΟΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΜΩΒ ΠΕΤΡΑ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Κολιέ γυναικείο σε boho στυλ με 2 επιχρυσωμένες αλυσίδες και Μωβ Πέτρα στο τελείωμαΜπορείτε να το συνδυάσετε και με πιο μακρυά κολιέ ιδίου στυλ ώστε να δημιουργήσετε layersΤο υλικό είναι faux bijouxΜήκος αλυσίδας με προσαρμογή 50cm..

  5,00€

ΦΟ ΜΠΙΖΟΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Επασημωμένο μακρύ κολιέ με πέρλες στο τελείωμαΤο υλικό είναι faux bijoux..

  5,00€

ΦΟ ΜΠΙΖΟΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Επιχρυσωμένο κολιέ με πέρλεςΤο υλικό είναι faux bijouxΜήκος αλυσίδας 50cm..

  5,00€

ΦΟ ΜΠΙΖΟΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Επιχρυσωμένο μακρύ κολιέ με πέρλες στο τελείωμαΤο υλικό είναι faux bijoux..

  5,00€

ΦΟ ΜΠΙΖΟΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΤΡΑ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Κολιέ γυναικείο σε boho στυλ με 2 επιχρυσωμένες αλυσίδες και Πράσινη Πέτρα στο τελείωμαΜπορείτε να το συνδυάσετε και με πιο μακρυά κολιέ ιδίου στυλ ώστε να δημιουργήσετε layersΤο υλικό είναι faux bijouxΜήκος αλυσίδας με προσαρμογή 50cm..

  5,00€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 27 (2 Σελ.)