ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ

  • Σύγκριση Προϊόντων (0)

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΒΕΡΑΚΙ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Δαχτυλίδι Ασημένιο 925 με ένα μικρό μαργαριτάρι Μαγιόρκας..

29,00€ 15,00€

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΖΙΡΓΚΟΝ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Ασημένιο Τετράγωνο δαχτυλίδι 925 με πέτρες ζιργκόν Εντυπωσιακό και κλασικό κομμάτι για κάθε γυναίκα με φινέτσα και αρχοντικό στυλΔιαστάσεις 1,5cm*1.5cm..

  55,00€

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΖΙΡΓΚΟΝ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Ασημένιο Τετράγωνο δαχτυλίδι 925 με πέτρες ζιργκόν Εντυπωσιακό και κλασικό κομμάτι για κάθε μέρα,ιδανικό να σετάρετε με λεπτά ασημένια βεράκια!Διαστάσεις 1cm*1cm..

  30,00€

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΕΤΡΑ ΖΙΡΓΚΟΝ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Μονόπετρο Ασημένιο δαχτυλίδι με Κόκκινη πέτρα ζιργκόν στο κέντρο και λευκά ζιργκόν περιμετρικάΕντυπωσιακό και κλασικό κομμάτι για κάθε γυναίκα με φινέτσα και αρχοντικό στυλΔιαστάσεις 9mm*9mm..

  35,00€

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΜΠΛΕ ΠΕΤΡΑ ΑΧΑΤΗ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Μονόπετρο δαχτυλίδι με Μπλε πέτρα Αχάτη και ζιργκόν περιμετρικά σε ασήμι 925Εντυπωσιακό και κλασικό κομμάτι για κάθε γυναίκα με φινέτσα και αρχοντικό στυλΔιαστάσεις 2cm*1.8cm..

  55,00€

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΤΡΑ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Μονόπετρο δαχτυλίδι με πράσινη πέτρα Σμαραγδίτη και δύο πέτρες ζιργκόν στο πλάι σε ασήμι 925Εντυπωσιακό και εύκολο να συνδυαστεί με κάθε outfit πρωί και βράδυ!..

  55,00€

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΖΙΡΓΚΟΝ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Ασημένιο δαχτυλίδι 925 με Λευκά Ζιργκόν και Πράσινη πέτρα και ζιργκόν στο κέντροΕντυπωσιακό και εύκολο να συνδυαστεί με κάθε outfit πρωί και βράδυ!Μέγεθος 1,4cm*1.4cm..

  45,00€

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΡΟΥΜΠΙΝΙΤΗ

Ασημένιο δαχτυλίδι 925 με επιχρυσωμένη βάση και ρουμπινίτη...

29,00€ 23,00€

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΠΑΝΘΗΡΑΣ

Ασημένιο δαχτυλίδι πάνθηρας τύπου Cartier με ζιργκόν και ρουμπινίτες στα μάτια..

60,00€ 35,00€

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΡΙΒΕΡΟ ΜΕ ΖΙΡΓΚΟΝ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Ασημένιο Τρίβερο δαχτυλίδι 925 με πέτρες ζιργκόν Εντυπωσιακό και κλασικό κομμάτι για να συνδυάσετε με κάθε σας outfit..

  60,00€

ΑΤΣΑΛIΝΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ CARTIER LOVE

Δαχτυλίδι τύπου Cartier love από ατσάλι..

  30,00€

ΑΤΣΑΛIΝΟ ΡΟΖ ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ CARTIER LOVE

Δαχτυλίδι τύπου Cartier love από ατσάλι σε ρόζ επιχρύσωμα..

  30,00€

ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ CARTIER LOVE

Δαχτυλίδι τύπου Cartier love από ατσάλι επιχρυσωμένο..

  30,00€

ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΡΟΖ ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ CARTIER ΚΑΡΦΙ

Δαχτυλίδι τύπου Cartier από ατσάλι σε ρόζ επιχρύσωμα..

30,00€ 26,00€

ΒΕΡΑΚΙΑ ΡΟΖ ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΑ

Η συλλογή κοσμημάτων μεγαλώνει στο Eccentricobags.gr με εντυπωσιακά κομμάτια για να ανανεωθείτε τη σεζόν που ξεκινά!Μοντέρνα,πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά κοσμήματα που φοριούνται πρωί και βράδυ!Ροζ επιχρυσωμένο δαχτυλίδι βεράκι με μαύρα ζιργκόν σε ασήμι 925..

24,00€ 20,00€

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ

Δαχτυλίδι από τιτάνιο..

  5,00€

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΒΕΡΑΚΙ

Επιχρυσωμένο δαχτυλίδι βεράκι με φιογκάκι τύπου Tiffany's..

  5,00€

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΒΕΡΑΚΙ

Δαχτυλίδι βεράκι με ένα μικρό στρας στο κέντρο..

  5,00€

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΒΕΡΑΚΙ ΣΕ ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ ΑΤΣΑΛΙ

Επιχρυσωμένο δαχτυλίδι βεράκι με στράς..

  5,00€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 55 (3 Σελ.)