Πολιτική Απορρήτου Ιστοσελίδας

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα www.eccentricobags.gr, η οποία είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας με την επωνυμία XXXXXXX, με ΑΦΜ 000000 Δ.Ο.Υ. Καρδίτσας και Αριθμό Γ.Ε.ΜΗ.: 00000000 (στο εξής Εταιρία). Η έδρα της Εταιρίας μας βρίσκεται στην Καρδίτσα, στην οδό Σακελλαρίου Λάμπρου 20, ΤΚ 43100. Για την εταιρία το απόρρητο και η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων του χρήστη / επισκέπτη είναι πολύ σημαντικά, γι’ αυτό συλλέγουμε και διαχειριζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα με τη μέγιστη προσοχή και υιοθετούμε ειδικά μέτρα για να τα διαφυλάξουμε με ασφάλεια. Η εταιρία μας έχει συμμορφωθεί απόλυτα με τις επιταγές του Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου.

Η παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ή παράγονται (υποβάλλονται σε επεξεργασία) όταν χρησιμοποιείτε τους δικτυακούς τόπους του eccentricobags. Περιγράφει επίσης τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Ο Κανονισμός ΕΕ 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 δηλαδή, Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων ή GDPR (General Data Protection Regulation), αποτελεί το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον εξεταζόμενο τομέα. Αντικείμενο του νόμου είναι η θέσπιση των προϋποθέσεων για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προς προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των φυσικών προσώπων και ιδίως του δικαιώματος προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ο Κανονισμός έχει τεθεί σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018 και καταργεί την οδηγία 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Δεδομένων)

1. ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Οι κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που συλλέγει και επεξεργάζεται το eccentricobags κατά την περιήγηση ή τις αγορές σας στο eccentricobags, είναι τα παρακάτω:

  • α) συλλέγουμε τα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα για να ολοκληρώσουμε και να εκτελέσουμε την αγορά σας στο eccentricobags, όπως πχ όνομα και επίθετο, ηλικία, διεύθυνση e-mail, διεύθυνση αποστολής, διεύθυνση χρέωσης, τηλέφωνο. Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνουμε ότι το eccentricobags δεν συλλέγει στοιχεία πληρωμών ούτε διατηρεί τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών των χρηστών,
  • β) συλλέγουμε τη διεύθυνση e-mail κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία του ενημερωτικού δελτίου (newsletter),
  • γ) επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας παρέχετε όταν επικοινωνείτε με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών μας για να σας βοηθήσουμε,
  • δ) με τη ρητή συναίνεσή σας, συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για λόγους μάρκετινγκ,
  • ε) για την εγγραφή του λογαριασμού σας, συλλέγουμε το όνομα και το επίθετό σας, το φύλο σας, την ηλικία, τη διεύθυνση e-mail, τον κωδικό πρόσβασης και την ημερομηνία γεννήσεώς σας. Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, συλλέγουμε πληροφορίες για την πρόσβασή σας στην προδιαγεγραμένη περιοχή του Ιστότοπου. Με τη ρητή συναίνεσή σας, μέσω της ανάλυσης των προσωπικών σας δεδομένων μπορούμε να επεξεργαστούμε πληροφορίες που αφορούν τα ενδιαφέροντά σας και τις προτιμήσεις σας αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε να σας παρουσιάσουμε προτάσεις και προσφορές σύμφωνες με τα γούστα σας. Σε περίπτωση εξουσιοδότησης του λογαριασμού σας στο eccentricobags μέσω εξωτερικών κοινωνικών δικτύων, συλλέγουμε από τα τρίτα άτομα τις πληροφορίες που απαιτούνται για εγγραφή/εξουσιοδότηση μέσω Facebook και Google. Συλλέγουμε πληροφορίες για το άτομό σας ακόμη και από τρίτα άτομα και, συγκεκριμένα, από το Facebook και Google+. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν τις ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων: διεύθυνση e-mail, ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης και φύλο,
  • στ) συλλέγουμε πληροφορίες για την περιήγησή σας στο eccentricobags, όπως για παράδειγμα τις σελίδες που επισκέπτεστε και αποθηκεύουμε αυτές τις πληροφορίες στους διακομιστές μας,
  • ζ) Σε περίπτωση που παρέχετε προσωπικά δεδομένα τρίτων συμβαλλόμενων στο eccentricobags, για παράδειγμα σε περιπτώσεις όπου αποφασίζετε να αγοράσετε ένα προϊόν που θα παραδοθεί σε φίλο ή να κάνετε ένα δώρο, το eccentricobags θα φροντίσει να ενημερώσει τον τρίτο συμβαλλόμενο για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων κατά τη στιγμή της πρώτης επικοινωνίας. Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση των προσωπικών δεδομένων των τρίτων συμβαλλόμενων υπόκειται στη νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σας ενημερώνουμε ότι το eccentricobags δεν επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένων ανηλίκων. Κατά την εγγραφή στο eccentricobags και τη χρήση των υπηρεσιών του, θα πρέπει να δηλώσετε ότι είστε άνω ή κάτω των 18 ετών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού. Οι ανήλικοι κάτω των 18 ετών μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του eccentricobags ως απλοί επισκέπτες, ενώ το eccentricobags διατηρεί το δικαίωμα να επικοινωνήσει με τους ασκούντες τη γονική μέριμνα του ανηλίκου προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη συγκατάθεσή τους.

2. ΣΚΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Το eccentricobags συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • α) για να ολοκληρώσει και να εκτελέσει το συμβόλαιο αγοράς των προϊόντων που προσφέρονται στο eccentricobags. Όταν ολοκληρώνετε την αγορά σας, σας ζητάμε τα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα για τις ενέργειες εκτέλεσης της σύμβασης, όπως πληρωμή, έλεγχοι κατά της απάτης κάθε φορά που επιλέγετε να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, την χρέωση, την αποστολή του προϊόντος και την τυχόν διαχείριση επιστροφής.   Η εγγραφή στο eccentricobags είναι δυνατή μέσω της εισαγωγής ορισμένων προσωπικών πληροφοριών, απαραίτητων για την επαλήθευση της ταυτότητάς σας και την εξέλιξη των προσφερόμενων υπηρεσιών στους εγγεγραμμένους χρήστες. Γι’ αυτό το σκοπό το eccentricobags χρειάζεται να συλλέξει, σχετικά με κάθε υπηρεσία και τα χαρακτηριστικά της, τα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα για την εξέλιξη της υπηρεσίας που ζητήθηκε από εσάς.
  • β) για αναλύσεις και στατιστικές έρευνες.  Χρησιμοποιούμε μερικές πληροφορίες σχετικά με το πως χρησιμοποιείτε το eccentricobags για να γίνουν αναλύσεις και στατιστικές έρευνες με σκοπό να βελτιωθεί η προσφορά μας και υπηρεσίες μας,
  • γ) για αποστολή εμπορικής επικοινωνίας και προώθησης προϊόντων σύμφωνα με την αγορά ενός προϊόντος μας, δηλαδή ήπια ηλεκτρονική αλληλογραφία.  Μετά την αγορά ενός προϊόντος μας στο eccentricobags, σας στέλνουμε στη διεύθυνση e-mail που μας έχετε προμηθεύσει, επικοινωνιακό υλικό με τις εμπορικές προσφορές μας σε προϊόντα και υπηρεσίες.
  • δ) με τη ρητή συγκατάθεσή σας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις διευθύνσεις που μας δηλώσατε για εμπορική επικοινωνία για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε να ενημερώνεστε για τις καινοτομίες, τις νέες αφίξεις, τα αποκλειστικά προϊόντα και τις προσφορές μας. Επίσης, πάντα με τη συγκατάθεσή σας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις επαφές σας στο πλαίσιο της διενέργειας έρευνας αγοράς και ερευνών για την ανίχνευση ικανοποίησης, προκειμένου να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και τη σχέση με τους χρήστες μας. Αυτές οι επικοινωνίες θα γίνονται αποκλειστικά με τρόπο προεπιλεγμένο από εσάς (μέσω e-mail, SMS, τηλέφωνο, συστημένο ταχυδρομείο, Viber, Whatsapp κλπ).
  • ε) μόνο με τη συγκατάθεσή σας, το eccentricobags μπορεί να εξατομικεύσει την εμπειρία σας ως εγγεγραμμένος χρήστης στο eccentricobags, να σας προτείνει εξελίξεις και προσφορές σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και την αποστολή εξατομικευμένων εμπορικών επικοινωνιών που να ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας. Ο τρόπος επικοινωνίας θα επιλεγεί ξανά από εσάς. Η εξατομίκευση θα γίνει μέσω ανάλυσης των δικών σας προηγούμενων αγορών και άλλων πληροφοριών που περιγράφονται στην προηγούμενη παράγραφο.

Σας καθιστούμε σαφές ότι, ανά πάσα στιγμή, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε, να περιορίσετε ή ακόμη και να διακόψετε τους τρόπους επικοινωνίας με το eccentricobags. Στην περίπτωση των newsletter, ακολουθώντας την ειδική διαδικασία μέσω του προφίλ σας, ενώ αν επιθυμείτε να διαγραφείτε εντελώς από τις λίστες της εταιρίας, θα πρέπει να αποστείλετε ειδικό αίτημα στην εταιρία και στο email επικοινωνίας, προκειμένου να διεκπεραιωθεί το αίτημά σας.

Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να λάβετε περαιτέρω επικοινωνία από εμάς ακόμα και μετά την υποβολή της αίτησής σας για διαγραφή, καθώς ορισμένες υποβολές ενδέχεται να έχουν ήδη προγραμματιστεί και επομένως τα συστήματα μας ενδέχεται να χρειαστούν κάποιο χρόνο για να διεκπεραιώσουν το αίτημά σας.

Σχετικά με όλες τις δραστηριότητες που προαναφέρθηκαν, θα επεξεργαστούμε τα δικά σας προσωπικά δεδομένα κυρίως μέσω πληροφορικής και ηλεκτρονικών εργαλείων  τα οποία εγγυώνται υψηλά πρότυπα ασφαλείας, σε πλήρη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία.

3. ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Επεξεργαζόμαστε τα δικά σας προσωπικά δεδομένα μόνο παρουσία μιας εκ των προβλεπόμενων συνθηκών από την ισχύουσα νομοθεσία, και συγκεκριμένα:

  • α) για την ολοκλήρωση και εκτέλεση μιας σύμβασης της οποίας αποτελεί μέρος. Όταν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα που για την ολοκλήρωση της σύμβασης αγοράς της οποίας είσαι μέρος, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά τις ελάχιστες απαραίτητες πληροφορίες για την ολοκλήρωσή της. Η βάση αυτή νομιμοποιεί την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιείται στις ακόλουθες δραστηριότητες:
    • – να ολοκληρώσει και να εκτελέσει το συμβόλαιο αγοράς των προϊόντων που προσφέρει το eccentricobags,
    • – να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του eccentricobags όταν εγγράφεστε στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter),
    • – να επιτρέπει την εγγραφή στο eccentricobags και τη χρήση υπηρεσιών που προορίζονται για εγγεγραμμένους χρήστες.
    • – να διαχειρίζεται τα αιτήματά σας μαζί με την Τηλεφωνική Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών μας.

Η παροχή των προσωπικών σας δεδομένων για τις δραστηριότητες αυτές αποτελεί συμβατική υποχρέωση. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θα κοινοποιήσετε τα δεδομένα σας, αλλά ελλείψει των απαιτούμενων δεδομένων, δεν θα είναι δυνατή η σύναψη ή η εκτέλεση της σύμβασης και των αιτημάτων σας. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως θα μπορούσατε να αγοράσετε τα προϊόντα αλλά δεν θα είχατε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε των επιπλέον υπηρεσιών του eccentricobags, πχ ενημέρωσης για επιπλέον προσφορές,

  • β) για να εκπληρωθεί μια νομική υποχρέωση. Σε περίπτωση σύναψης σύμβασης για την αγορά αγαθών στο eccentricobags, η επεξεργασία των δεδομένων του Χρήστη θα πραγματοποιηθεί για την εκπλήρωση των νομικών υποχρεώσεων στις οποίες το eccentricobags υποχρεούται βάσει φορολογικών διατάξεων και άλλων κανονισμών. Είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε αν θα συνάψετε την εν λόγω σύμβαση και αν θα κοινοποιήσετε ή όχι τα δεδομένα σας. Στην περίπτωση όμως που προχωρήσετε στη σύναψη της σύμβασης, τότε τα δεδομένα σας είναι απαραίτητα και θα επεξεργαστούν για την εκπλήρωση των εν λόγω νομικών υποχρεώσεων που αφορούν το eccentricobags.
  • γ) για το νόμιμο ενδιαφέρον μας. Μερικά από τα προσωπικά σας δεδομένα, σε περίπτωση αγοράς προϊόντων στο eccentricobags μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία για την πραγματοποίηση δραστηριοτήτων κατά της απάτης: έχουμε κάθε νόμιμο συμφέρον να διεξάγουμε αυτή τη δραστηριότητα για την πρόληψη και δίωξη κάθε παράνομης δραστηριότητας.
  • δ) με βάση τη συγκατάθεσή σας. Εκτελούμε τις ακόλουθες επεξεργασίες αποκλειστικά στην περίπτωση στην οποία έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας:
    • διενέργεια δραστηριότητας μάρκετινγκ, δημοσκοπήσεων και έρευνα αγοράς.
    • ανάλυση των συνηθειών περιήγησης και κατανάλωσης στο περιβάλλον της χρήσης του προφίλ σας στο eccentricobags, προκειμένου να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.

Η παροχή των προσωπικών σας δεδομένων για τέτοιες δραστηριότητες είναι απολύτως προαιρετική. Eίστε ελεύθεροι να παρέχετε ή όχι τα προσωπικά σας δεδομένα για αυτό το σκοπό, αλλά ελλείψει αυτών το eccentricobags δεν θα μπορεί να εκτελέσει δραστηριότητες μάρκετινγκ, δημοσκοπήσεις, έρευνες αγοράς και αναλύσεις των συνηθειών σας.

5. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούν από το προσωπικό του eccentricobags κατάλληλα εκπαιδευμένο και εξουσιοδοτημένο στην επεξεργασία.

Τα δικά σας προσωπικά δεδομένα θα μεταφερθούν σε τρίτους τους οποίους επωφελούμαστε για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Τέτοια άτομα έχουν επιλεγεί κατάλληλα και διαθέτουν τα εχέγγυα σύμφωνα με το νόμο στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Αυτά τα άτομα έχουν οριστεί εκτελούντες επεξεργασίας και εκτελούν τη δραστηριότητά τους σύμφωνα με τις οδηγίες που ορίζει το eccentricobags  και  κάτω από τον έλεγχό της.

Τα εν λόγω τρίτα άτομα ανήκουν ενδεικτικά στις ακόλουθες κατηγορίες:  τραπεζικοί χειριστές, πάροχος ίντερνετ, εταιρία εξειδικευμένη σε υπηρεσίες πληροφορικής και τηλεματικής, κούριερ, εταιρία που εκτελεί δραστηριότητες μάρκετινγκ, εταιρία εξειδικευμένη σε έρευνες αγοράς και στην επεξεργασία των δεδομένων, εταιρία κατασκευής eshop, εταιρία seo.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα μπορούν να μεταφέρονται με τη συνδρομή της αστυνομίας και των δικαστικών και διοικητικών αρχών, σύμφωνα με το νόμο, για την ανίχνευση και τη δίωξη των αδικημάτων, την πρόληψη και την προστασία από απειλές κατά της δημόσιας ασφάλειας.

6. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εταιρία με την επωνυμία «XXXXXXXX», με ΑΦΜ 00000000 Δ.Ο.Υ. Καρδίτσας και Αριθμό Γ.Ε.ΜΗ.: 000000 (στο εξής Εταιρία) είναι ο Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων, δηλαδή η οντότητα που καθορίζει τους σκοπούς και τον τρόπο επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

7. ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Φυλάσσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, διαφορετική ανάλογα με το είδος της δραστηριότητας για την οποία προορίζεται η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αφού λήξει αυτή η περίοδος, τα προσωπικά σας δεδομένα ακυρώνονται οριστικά ή μένουν ανώνυμα. Τα προσωπικά σας δεδομένα φυλάσσονται για τις περιόδους και με τα ακόλουθα κριτήρια:

  • α) δεδομένα που συλλέγονται για την ολοκλήρωση και εκτέλεση συμβάσεων αγοράς αγαθών στο eccentricobags: μέχρι την ολοκλήρωση των διοικητικών-λογιστικών διατυπώσεων. Τα δεδομένα χρέωσης θα διατηρούνται για δέκα χρόνια από την ημερομηνία χρέωσης
  • β) τα δεδομένα του εγγεγραμμένου χρήστη: τα δεδομένα θα αποθηκευτούν μέχρι να ζητήσετε ακύρωση του προφίλ στο eccentricobags
  • γ) τα δεδομένα σχετικά με την πληρωμή: έως την πιστοποίηση της πληρωμής και τη σύναψη των σχετικών διοικητικών και λογιστικών διατυπώσεων που προκύπτουν από τη λήξη του δικαιώματος υπαναχώρησης και τους όρους που εφαρμόζονται για την αμφισβήτηση της πληρωμής
  • δ) δεδομένα που συλλέγονται στο πλαίσιο της χρήσης των υπηρεσιών που προσφέρονται στο eccentricobags στην υπηρεσία του χρήστη: τα δεδομένα αυτά διατηρούνται μέχρι τη λήξη της υπηρεσίας ή την ακύρωση της συνδρομής στην υπηρεσία από τον Χρήστη
  • ε) δεδομένα που σχετίζονται με αιτήματα χρηστών στην Τηλεφωνική Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών: τα δεδομένα που είναι χρήσιμα για να σας βοηθήσουν θα διατηρηθούν μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημά σας
  • στ) δεδομένα που χρησιμοποιούνται για δραστηριότητες εμπορικής επικοινωνίας προς χρήστες που αγοράζουν προϊόντα στο eccentricobags (ήπιο spam): τα δεδομένα αυτά διατηρούνται μέχρι τη λήξη της συνδρομής ή την άσκηση του δικαιώματος διαγραφής από τον χρήστη
  • ζ) δεδομένα που παρέχονται για δραστηριότητες εμπορικών επικοινωνιών, δημοσκοπήσεις και έρευνα αγοράς: μέχρι το αίτημα του χρήστη να διακόψει τη δραστηριότητα και οπωσδήποτε εντός 2 ετών από την τελευταία αλληλεπίδραση οποιουδήποτε χρήστη με το eccentricobags
  • η) δεδομένα που χρησιμοποιούνται για την εξατομίκευση του ιστότοπου και την εμφάνιση προσαρμοσμένων εμπορικών προσφορών: εφόσον ο χρήστης δεν ζητήσει την παύση της δραστηριότητας και εν πάση περιπτώσει εντός δύο ετών από την τελευταία αλληλεπίδραση οποιουδήποτε χρήστη με το eccentricobags
  • θ) δεδομένα που χρησιμοποιούνται για διεξαγωγή έρευνας αγοράς και έρευνες για την ανίχνευση ικανοποίησης: εφόσον ο Χρήστης δεν ζητήσει την διακοπή της δραστηριότητας

Σε κάθε περίπτωση, για τεχνικούς λόγους, η παύση της επεξεργασίας και η μετέπειτα οριστική ακύρωση  ή ανωνυμοποίηση των σχετικών προσωπικών δεδομένων θα είναι οριστική εντός τριάντα ημερών από τις προθεσμίες που προαναφέρθηκαν.

7. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ

Δεσμευόμαστε να τηρούμε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και να διασφαλίζουμε ότι μπορείτε να ασκείτε τα δικαιώματά σας. Λαμβάνοντας εσάς υπόψιν, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας χωρίς κόστος, γράφοντας μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μία μοναδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]), είτε στην ειδική φόρμα επικοινωνίας, αναφέροντας απλώς σε εμάς τον λόγο του αιτήματός σας και το δικαίωμα που θέλετε να ασκήσετε. Σε περίπτωση που θεωρούμε απαραίτητο να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας, ενδέχεται να ζητήσουμε αντίγραφο ενός εγγράφου που να αποδεικνύει την ταυτότητά σας. Συγκεκριμένα, ανεξάρτητα από το σκοπό ή τη νομική βάση επί της οποίας επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Να μας ζητήσετε πρόσβαση στα δεδομένα που έχουμε σχετικά με εσάς. Σας υπενθυμίζουμε ότι αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπορείτε επίσης να ελέγξετε αυτές τις πληροφορίες στην ενότητα που αντιστοιχεί στα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τα δεδομένα που έχουμε. Να θυμάστε ότι εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα που αντιστοιχεί στα προσωπικά σας δεδομένα για να τροποποιήσετε ή να επικαιροποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εν πάση περιπτώσει, να λάβετε υπόψη σας ότι με την ενεργή παροχή των προσωπικών δεδομένων σας σε εμάς με οποιονδήποτε τρόπο, εγγυάστε ότι αυτά είναι αληθή και ακριβή και συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε για οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίησή τους. Την αποκλειστική ευθύνη για οποιεσδήποτε απώλειες ή ζημίες που προκλήθηκαν στην Πλατφόρμα ή στο πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την Πλατφόρμα ή σε οποιονδήποτε τρίτο, λόγω συμπλήρωσης εσφαλμένων, ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών στα έντυπα εγγραφής, φέρει ο χρήστης. Παρακαλούμε να θυμάστε ότι κατά γενικό κανόνα θα πρέπει να παρέχετε μόνο τα δικά σας προσωπικά δεδομένα, και όχι δεδομένα τρίτων, εκτός από το βαθμό που αυτό επιτρέπεται σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Cookies.
  • Να ζητήσετε από μας να διαγράψουμε τα δεδομένα σας στο βαθμό που δεν είναι πλέον απαραίτητα για το σκοπό για τον οποίο πρέπει να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει ανωτέρω ή όταν δεν νομιμοποιούμαστε πλέον να τα επεξεργαζόμαστε.
  • Να μας ζητήσετε να ακυρώσουμε ή περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, πράγμα που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να μας ζητήσετε να αναστείλουμε προσωρινά την επεξεργασία των δεδομένων ή να τα διατηρήσουμε πέρα από τον απαιτούμενο χρόνο όταν τα χρειάζεστε.
  • Αν μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας για οποιοδήποτε σκοπό, έχετε επίσης το δικαίωμα να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή. Επιπρόσθετα, όταν η επεξεργασία των δεδομένων σας βασίζεται στο νόμιμο συμφέρον μας, θα έχετε επίσης το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας.

Τέλος, σας ενημερώνουμε για το δικαίωμά σας να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια ρυθμιστική αρχή, ιδίως ενώπιον: της Ελληνικής Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

8. ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με συγκεκριμένα μέτρα τεχνικής και οργανωτικής ασφάλειας, για την αποφυγή των προσωπικών σας δεδομένων από το να χρησιμοποιούνται παράνομα ή δολίως. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούμε μέτρα ασφαλείας που εγγυώνται: την ψευδονοματολογία ή την κρυπτογράφηση των δεδομένων σας, την εμπιστευτικότητα, την ακεραιότητα, τη διαθεσιμότητα των δεδομένων σας καθώς και την αντοχή των συστημάτων και των υπηρεσιών που τα επεξεργάζονται, την ικανότητα επαναφοράς δεδομένων σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων. Επίσης το eccentricobags δοκιμάζει, επαληθεύει και αξιολογεί τακτικά την απόδοση των τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ασφαλείας έτσι ώστε να διασφαλιστεί η συνεχής βελτίωση στην ασφάλεια της επεξεργασίας.

9. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας μπορεί να επιφέρει τροποποιήσεις στα χαρακτηριστικά της επεξεργασίας των δικών σας προσωπικών δεδομένων όπως περιγράφεται. Συνεπώς αυτό το ενημερωτικό απορρήτου μπορεί να υποστεί τροποποιήσεις και αλλαγές στην πορεία του χρόνου, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι αναγκαίες όσον αφορά τις νέες ονομαστικές παρεμβάσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Κρίνεται λοιπόν σκόπιμο κατά περιόδους να επαληθεύεται το περιεχόμενο: όπου είναι εφικτό, ενώ θα προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε αμέσως για τις τροποποιήσεις που θα γίνουν και τις συνέπειές τους.

Η ενημερωμένη έκδοση του ενημερωτικού απορρήτου, σε κάθε περίπτωση, θα δημοσιευτεί σ’ αυτήν τη σελίδα, με ένδειξη των στοιχείων της τελευταίας ενημέρωσης.

ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης σελίδας: 2020-06-06 και ώρα 17:23

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

eccentrico

Bags+More

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σύνδεση

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το Καλάθι μου (0)

Το καλάθι σας είναι άδειο. Δεν έχετε ακόμα προϊόντα στο καλάθι σας.